Jouw auto's en bedrijf perfect in beeld

VOOR AUTOBEDRIJVEN

Autofotografie voor autobedrijven
Als autobedrijf ben je dagelijks bezig met auto´s. Naast de in- en verkoop van auto's misschien ook nog wel met onderhoud en reparaties.

Een belangrijk aspect bij de verkoop van auto's is de presentatie, zowel online als in uw showroom. Voor de online presentatie zijn goede foto's een must. Te vaak zie je dat een van de medewerkers even snel wat foto's maakt en op de website plaatst. Daarbij wordt vaak helemaal niet gekeken naar de compositie, belichting en eventueel storende elementen in het beeld.

Maar niet alleen voor de auto's zijn goede foto's belangrijk. Ook voor de showroom, de werkplaats en de medewerkers zijn goede foto's een must.

Speciaal voor autobedrijven
Ik help je graag met een goede online presentatie door middel van goede foto's van uw auto's en uw bedrijf. Ik ben als fotograaf gespecialiseerd in autofotografie en werk zowel voor particulieren als bedrijven. Ik help je graag met goed beeldmateriaal. Je kunt hierbij denken aan:
- Verkoopfoto's van de auto's in de showroom.
- Sfeerfoto's voor je website en social media.
- Bedrijfsreportages van je showroom, werkplaats en de medewerkers.
- Foto's van evenementen of beurzen waarbij je aanwezig bent of die je zelf organiseert. 

Uiteraard kunnen de foto's ook voor drukwerk worden gebruikt. Neem voor de mogelijkheden en zakelijke tarieven contact met mij op.

Verkoopfoto's
Mensen orienteren zich tegenwoordig vooral online op een nieuwe auto en daar spelen goede foto's een belangrijke rol. Door goede foto's die een auto goed en duidelijk weergeven zal iemand eerder geneigd zijn door te klikken en contact op te nemen voor meer informatie of een proefrit. Een goede foto hoeft niet perse in een fotostudio te worden gemaakt. Dat kan ook in de showroom gedaan worden of buiten. Maar consistentie in de foto's is wel belangrijk, zeker als de foto's naast elkaar op de website staan. Consistentie verhoogt ook de herkenbaarheid. Ook niet heel onbelangrijk. Dit bereik ik door de auto's steeds, of in ieder geval zo veel mogelijk, op dezelfde locatie onder dezelfde omstandigheden te fotograferen. Door steeds dezelfde standpunten en belichting te gebruiken onstaat er vanzelf consistentie in de foto's. Vanzelfsprekend besteed ik hier in de nabewerking ook de nodige aandacht aan. 

Sfeerfoto's en beeldbank
Naast de eigen website zijn social media ook niet meer weg te denken bij je marketing activiteiten. Naast het delen van de te verkopen auto's zijn social media ook bij uitstek geschikt om een kijkje achter de schermen te bieden en te laten zien wie jullie zijn en waar jullie voor staan. Ook daarbij zijn goede foto's belangrijk. Voor social media, maar ook voor je website is het handig om een beeldbank aan te leggen met foto's die je op ieder gewenst moment kunt gebruiken. Een beeldbank kun je zien als een voorraad foto's die je op verschillende momenten en bij verschillende gelegenheden kunt gebruiken. Sfeerfoto's kunnen in de showroom of werkplaats worden gemaakt maar je kunt ook denken aan sfeerfoto's van een auto op een specifieke, mooi locatie. 

Bedrijfsreportages
Een bedrijfsreportage en sfeerfoto's liggen soms dicht bij elkaar. Maar bij een bedrijfsreportage gaat het er vooral om, om te laten zien wie jullie zijn en hoe het bedrijf er uit ziet. Goede foto's van je bedrijf, showroom en/of werkplaats en je medewerkers zorgen voor een goede uitstraling en herkenbaarheid. Foto's uit een bedrijfsreportage kunnen uiteraard ook gebruikt worden als sfeerfoto's en deel uit maken van de beeldbank. 

Foto's van evenementen of beurzen
Evenementen en beurzen zijn bij uitstek gelegenheden om ook foto´s te maken. Niet alleen ter promotie van je autobedrijf maar ook om te laten zien dat je buiten je autobedrijf ook op andere manieren actief bent en betrokken bent bij de autobranche. Daarnaast kunnen er bij evenementen ook vaak leuke en mooie sfeerfoto's gemaakt worden die je weer kunt toevoegen aan je beeldbank. 

Wil jij ook een fotoshoot?

Neem dan contact met mij op om een afspraak te maken.

© Copyright 2017 Chasing Asphalt // Juriën Minke Fotografie - All Rights Reserved - Privacybeleid

Site was made with Mobirise